SZÁLLÍTÁS ÉS VISSZAVÉTEL

Jelenleg 2 féle szállítással állunk partnereink rendelkezésére, melyek a következők:

  1. Standard szállítás futárszolgálattal

A déli 12.00 óráig beérkezett és kifizetett megrendeléseket még aznap, az ez után beérkezett és kifizetett megrendeléseket a következő munkanapot indítjuk el Önhöz.

Szállítási idő: 1 munkanap

Szállítási ár: a premium és giant premium csomag egyaránt tartalmazza a szállítás díját. Egyéb esetben 1300.- Ft

 

  1. Expressz szállítás

A megrendelést expressz kézbesítéssel is meg lehet rendelni, amikor a futár a küldő nevében kézbesíti a csomagot a küldő instrukciója szerint. A megrendeléstől számított 5 munkaórán belül vagy előre egyeztetett időpontban történik meg 10.00 és 17.00 között. Ez a szállítási mód, kizárólag Budapest területén vehető igénybe!

Az expressz szállítás díja 5.000.- Ft (csak előrefizetéssel)

 

 

 

Visszavételezési szabályzat

Amennyiben olyan termékeket rendelt, amelyekre mégsincs szüksége, vagy egyszerűen nem kívánja mégsem felhasználni, úgy a vásárlástól a vásárlás időpontjától számított, a törvényi előírást is túlszárnyalva 30 napon belül indoklás nélkül elállhat, amennyiben a megrendelt termékeket sérülésmentesen, eredeti csomagolásukban hiánytalanul, a számlával együtt visszajuttatta részünkre. A GLS futárszolgálat által alkalmazott mindenkori releváns szállítási díjával csökkentett összeget, a csomag beérkezését követő 10 napon belül visszautaljuk, az Ön által megadott, e-mailben egyeztetett bankszámlára.

Amennyiben Ön nem a megrendelt termékeket kapta meg a mi hibánkból, úgy ezúton is elnézését kérjük! A visszaszállítás és az újbóli csomagküldés díja is minket terhel ebben az esetben. Ilyen esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az info@luxurycandle.hu címen vagy a +36 1 292-3549-es telefonszámon.