FIZETÉSI MÓDOK

 

Most bővebben is tájékozódhat a webáruházban lehetséges fizetési módokról. Jelenleg 4 féle opcionális fizetési lehetőség közül választhat, a készpénzes, átutalásos, bankkártyás valamint utánvétes fizetés is lehetséges. A megfelelő szállítás-fizetési párosításokról a részletezőben tovább olvashat.

 

 

Készpénzes fizetés – személyes átvétel irodánkban

 

Készpénzes fizetést személyes átvételnél lehet igénybe venni, ahol a számla értékét kollégánknál kell kiegyenlíteni. Miután munkatársunk a számlát és az összekészített árut átadja, kérjük tételesen ellenőrizze a csomag tartalmát a számlán szereplő sorokkal, mert a távozás után hiányra vonatkozó reklamációt sajnos nem tudunk elfogadni. Plusz költség, ha ezt választja: 0.- Ft de útiköltségek vannak

 

 

Átutalás – személyes átvétel és házhozszállítás

 

Az átutalásos fizetési módot mind a személyes átvétel, mind a házhozszállítás esetében igénybe lehet venni. A rendelés ellenértékét a megrendelés visszaigazoló e-mailben található számlaszámra kell átutalni a rendelés kiküldése előtt.

 

 

Bankkártyás

 

A Barion rendszerén keresztül biztonságosan egyenlítheti ki megrendelésének ellenértékét. Elérhető kártyatípusok: VISA, Mastercard és online kártyák

 

 

Utánvétel – házhozszállítás

 

A vásárlók saját bevallásuk szerint az utánvétes házhozszállítást kedvelik a legjobban a mindenkori fizetési módok közül. A megrendelt termékeket a futár az otthonába szállítja, amelynek ellenértékét a helyszínen kell kiegyenlíteni.

 

 

 

Visszavételezési szabályzat

Amennyiben olyan termékeket rendelt, amelyekre mégsincs szüksége, vagy egyszerűen nem kívánja mégsem felhasználni, úgy a vásárlástól a vásárlás időpontjától számított, a törvényi előírást is túlszárnyalva 30 napon belül indoklás nélkül elállhat, amennyiben a megrendelt termékeket sérülésmentesen, eredeti csomagolásukban hiánytalanul, a számlával együtt visszajuttatta részünkre. A GLS futárszolgálat által alkalmazott mindenkori releváns szállítási díjával csökkentett összeget, a csomag beérkezését követő 10 napon belül visszautaljuk, az Ön által megadott, e-mailben egyeztetett bankszámlára.

Amennyiben Ön nem a megrendelt termékeket kapta meg a mi hibánkból, úgy ezúton is elnézését kérjük! A visszaszállítás és az újbóli csomagküldés díja is minket terhel ebben az esetben. Ilyen esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az info@luxurycandle.hu címen vagy a +36 1 292-3549-es telefonszámon.